FEED
Ads »
Cele mai recente comentarii »
Cele mai de succes articole »

Motocicleta cu 3 roti: interesanta degeaba

Written by admin on February 14, 2007 – 9:58 pm

brudeli625.jpg
jv7x9829.jpg
Brudeli 625L, cu un motor KTM de 625cmc, este fabricata in Norvegia, doar la comanda, la un pret de 20.000 euro(fara taxe).
Interesanta deoarece, printre altele, cele 3 roti si corpul se pot inclina ca la o motocicleta normala, insa, suportul pentru picioare ramane tot timpul paralel cu solul.
leanster1.jpg
jv7x9696.jpg
De ce am spus degeba in titlu? Deoarce nu are omologare pentru a circula pe strazi publice. Desigur, degeaba este un termen mult prea dur pentru aceasta imbinare intre motocicleta si ATV.
Daca aveti unde, puteti avea parte de senzatii unice.

Iata un film cu Brudeli:


Posted in Prototipuri | 3 Comments »

3 Comments to “Motocicleta cu 3 roti: interesanta degeaba”

 1. motorhead Says:

  ca unul care a lucrat in presa moto destui ani, pot sa’ti spun ca si comentariile tale si concluziile pe care le tragi sunt DEGEABA.
  ALEA sunt degeaba, nu restul, pt ca nici nu stii despre ce vorbesti.

  Ori te cultivi in domeniu, ori lasa’te ca n’ai nici o treaba cu asta.

 2. andrusa Says:

  pricolno

 3. rontz Says:

  Donshoara, cate moto ai condus? asta te intreb ca unu care a condus putine si a lucrat si in presa moto vreo 7-8 luni… adica un incepator… dar tot mai in tema decat tine… fara suparare, esti pe langa total…
  P. S. Tara motoarelor sub 100 CP este Italia, din cate stiu… Scuterele, motoarele Aprilia, cele mai tari la cilindree mica… Mergi pe acolo si te vei convinge.

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image